zaterdag 31 maart 2012

BINGO locaties gezocht


BINGO!

Iedereen heeft er wel eens mee te maken gehad. Op de camping, de voetbalvereniging, de bejaardenhuizen, of het buurthuis. In sommige landen is het een manier om te gokken. In Nederland gaat het veel meer over de gezelligheid.

Juttersdok Kringloopwinkels en Werk in Opdracht, woningen opleveren, gaan samen wat gezelligheid bieden op de dag dat zij, op een bepaalde van te voren afgesproken locatie, spullen ophalen en buurtbewoners de gelegenheid geven spullen af te geven bij het mobiele afgifte punt voor overtollige huisraad. Doel van deze activiteiten is buurtbewoners motiveren tot vrijwilligerswerk. Er is voor velen wat te doen en het geeft weer zin en het is ook gewoon nodig. Samen maken wij van onze leefomgeving een fijne plek.

Het leegruimen van woningen en het innemen van huisraad levert weer veel nieuwe kansen op voor de toekomst. Al die spullen met hun verhalen, hun herinneringen, vervolgen hun reis in het heden en bieden werk aan de toekomst. Onze jeugd.
Dat is kringloop!

Weet u dus een plek waar behoefte is aan wat extra handjes, die een gezellige middag verzorgen, neem contact op met Ruud Antonisse. Ik maak er graag werk van. In mei zal de eerste bingo plaatsvinden. Houdt onze websites in de gaten www.juttersdok.nl of www.werkinopdracht.eu

1 opmerking: