donderdag 11 februari 2010

DWI en Pantar fuseren

Gisteren, 10 februari 2010, las ik in het Parool het laatste woord; 'De denkfout van Wouter Bos' Het artikel, geschreven door K.Tamboer, gaat over de steeds maar verder groeiende organisaties zoals in het onderwijs en welzijn, maar ook de banken en winkelbedrijven. Tamboer geeft naar mijn mening goed weer in dit artikel dat een belangrijke oorzaak van allerlei misstanden bij deze grote organisaties is dat er geen concurrentie meer goed mogelijk is en zij zoveel macht krijgen dat ze zich maar alles mogen en kennelijk zullen veroorloven.
Ik hoop dat wethouder sociale zaken en werkgelegenheid Amsterdam, de heer Freek Ossel, dit artikel heeft gelezen en niet het volgende zal laten gebeuren:
Fusie sociale werkplaats (Pantar) en gemeentelijke sociale dienst (DWI) Amsterdam
Ik hoop dat ik dit bericht naar het rijk der fabelen mag zenden?
Ik acht het van groot belang dat er in Amsterdam ruimte is voor diversiteit, daar voor heb je een divers aanbod nodig op het gebied van integratie/meedoen van Amsterdammers.
Niet 1 draaideur, maar diverse schuifdeuren, zijdeuren, achterdeuren en ook bescheiden voordeuren zorgen ervoor dat Amsterdammers elkaar ontmoeten,activiteiten delen en werk en inkomen vinden.

1 opmerking:

  1. Gelukkig is het zo dat er over het algemeen prima mensen werken bij deze organisaties en dat ze ook prima werk verrichten.

    BeantwoordenVerwijderen